Søften Gymnastikforening
 Forside       Badminton       Bordtennis       Fodbold       Håndbold       Motion       Petanque       Senior Idræt       Tennis       Vennerne

Brugernavn

Password
       Glemt login info?
 Børneattester

Loven kræver at alle idrætsforeninger indhenter børneattester ved nyansættelser af instruktører og andre med lederansvar over for børn og unge under 15 år.

I SGF indhenter vi børneattester på ALLE trænere/ledere over 15 år. Vi skal indhente en børneattest ved ansættelsen af en træner/leder.
Ansøgning til børneattester kan hentes her

Du kan læse om vores regler i pjecen om SGF børneattester.

Loven håndteres, som følger:

De enkelte afdelinger er ansvarlige for at  indhente børneattesterne for deres trænere/ledere.
  • Når en træner/leder ansættes, sendes besked til formand@soeften-gf.dk med navn, adresse, cpr.nr. og afdeling.
  • Den pågældende person skal have en digital postkasse.
  • Foreningen bestiller digitalt en børneattest hos politiet. Samtidig sendes en anmodning om samtykke til den pågældende persons digitale postkasse.
  • Attesten udstedes kun, hvis personen giver samtykke til, at børneattesten må sendes til foreningen.
Denne side er drevet af Klubmodul.dk