Søften Gymnastikforening
 Forside       Badminton       Bordtennis       Fodbold       Håndbold       Motion       Petanque       Senior Idræt       Tennis       Vennerne

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Velkommen til Søften GF......din forening i lokalsamfundet.

Søften Gymnastikforening er en sportsforening med 9 afdelinger (samt en selvstændig støtteforening), som selvom vi kunne fejre 100 års fødselsdag i 2003, stadig er unge og i fuldt vigør.

Vi er ca 1.200 aktive medlemmer, som dyrker vores ynglingssport i en eller flere af afdelingerne - badminton, bordtennis, fodbold, håndbold, motion, petanque og tennis.

Ved klubhuset på Neptunvej holder fodbold, tennis og petanque til. De indendørs sportsgrene badminton, bordtennis, håndbold og Senioridræt holder til i Søften Kultur- og Idrætscenter holder, og vores motionsafdeling er i kælderen under Præstemarkskolen.

Det høje aktivitetsniveau, som kendetegner alle afdelinger, vil kun kunne lade sig gøre gennem et stort engagement fra mange frivillige ledere og trænere, et godt samarbejde med kommunen, samt ikke mindst en økonomisk støtte til ungdommen fra SGF´s venner og fra det lokale erhvervsliv i form af sponsorer.

Kig lidt rundt på vores hjemmeside, hvor I kan finde mange informationer om klubben og de enkelte afdelinger - bestyrelser, træningstider, hvem I kan kontakte - og hvordan, hvis der er spørgsmål, som I ikke kan finde svar på.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk